Ontwerp je eigen fietskledij in 5 stappen

Ben jij op zoek naar fietskledij voor je professionele wielerclub, het lokale fietsteam of simpelweg voor jou en je vrienden? Bij Kipeo ben je aan het juiste adres, want wij produceren gepersonaliseerde sportkledij. De mogelijkheden zijn eindeloos. Personaliseer je fietsshirt, -broek, -vest en accessoires met behulp van onze configurator in slechts eenvoudige 5 stappen én maak indruk met je wieleroutfit!

Stap 1: Kies het design van je fietskledij

Fietskledij ontwerpen stap 1

Er zijn geen beperkingen in het design van je sportoutfit. Je kan vanaf nul starten of een reeds bestaand design licht aanpassen. Dat kies jij volledig zelf!

Stap 2: Kies de kleuren van je fietskledij

Fietskledij ontwerpen stap 2

Naast het design zijn er ook geen beperkingen in kleur. Bovendien kan je ook verschillende kleuren kiezen voor je fietsshirt, -broek en -vest. En het gaat nog verder: neem een andere kleur voor de mouwen, je rug of de voorkant van je shirt. Ook bij je broek kan je verschillende kleuren kiezen per onderdeel.

Stap 3: Voeg (eventueel) vormen toe

Fietskledij ontwerpen stap 3

We hebben heel wat vormen beschikbaar in onze configurator. Plaats je graag een symbool op je wielershirt? Op je wielerbroek? Of eerder een sporticoon? Jij kiest zelf.

Stap 4: Upload een logo

Fietskledij ontwerpen stap 4

Heeft je wielerclub een logo? Super! Dan kan jij het via de configurator uploaden en plaatsen waar jij het het liefst wil zien. Pas de afmetingen, positie en kleur aan naar jouw voorkeur! Wil je het logo op je borstkas plaatsen? Op je rug? Boven- of onderaan? Alles kan!

Stap 5: Voeg tekst, namen of nummers toe

Fietskledij ontwerpen stap 5

In onze configurator kan je simpelweg een tekstveld invullen en voilà, je hebt een naam, tekst of nummers op je kledij.

Topkwaliteit en een goede service, daar staan wij garant voor. Ben je overtuigd en wil je een gepersonaliseerde fietsoutfit? Kipeo laat je wensen uitkomen! Neem contact op voor meer informatie, advies, een offerte of ga meteen aan de slag met onze configurator.

Contact: info@kipeo.be of 0032 (0)14 555 287