Wat voor logo moeten we gebruiken?

Het ontwerp wordt gemaakt op basis van vectorbestanden. Programma’s zoals Adobe Illustrator en Corel Draw kunnen daarvoor gebruikt worden. Stuur ons je logos met extentie .ai, .PDF, . EPS. Indien je niet over vectorbestanden beschikt, kunnen we ook rastertekeningen gebruiken zoals .PNG, JPEG maar de resolutie moet voldoende hoog zijn. Beelden gehaald van het internet zijn vaak te laag van kwaliteit om te gebruiken in productie. Het beste is om je logo ontwerper z’n bestanden met je laten delen. Indien geen van bovenstaande voorhande hebt, kunnen zij ze voor je uittekenen tegen een extra vergoeding. klik hier voor meer detail.

Welke kleuren kunnen we gebruiken?

Voor persoonlijke bestellingen , kun je een kleurselectie maken uit de 50 kleuren uit onze configurator. Indien een team,is er een ruimere keuze, we werken ook met pantone kleurcodes.

Kunnen we een eigen design maken?

Jazeker. In de Kipeo designtool kun je 100% je eigen ding doen. Je krijgt een blanco model dat je zelf invult. We kunnen deze optie enkel voor teams beschikbaar stellen. Probeer het hier.

Welke maat past me?

Kijk in onze matentabel en bepaal welke maat je past. Voor teams verkiezen we te werken met paskledij. Er is een ruim scala aan maten beschikbaar, dus je teammaten kunnen exact hun maat uitzoeken.