Over Kipeo

Welkom bij Kipeo, waar vakmanschap en passie voor textiel samenkomen in onze reis vanaf 1981. Onze roots liggen in de groothandel van hoogwaardige breigoederen, maar onze evolutie heeft ons geleid naar een unieke specialisatie: op maat gemaakte sportkleding voor teams en individuen

Het verhaal begon toen we in 1981 onze eerste stappen zetten in de groothandel van breigoederen. In de jaren ’90 besloten we onze eigen productie in België te starten, waar we onze passie voor kwaliteit en nauwkeurigheid ontdekten. Dit was slechts het begin van onze reis naar excellentie in textiel. Onze ambitie leidde ons in 1998 naar Turkije, waar we ons op grotere schaal begonnen te focussen op productie. Deze stap bood ons de mogelijkheid om onze productiecapaciteiten te vergroten en hoogwaardige producten op een grotere schaal te leveren. Het jaar 2008 markeerde een cruciale verschuiving in onze focus. Met onze jarenlange ervaring in textiel besloten we ons toe te leggen op het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte teamkleding voor sporten. Dit werd onze passie en expertise. Een van onze grootste troeven is onze jarenlange ervaring in textiel, onze ongeëvenaarde troef die onze producten kenmerkt. Kwaliteit, precisie en aandacht voor detail zitten in ons DNA en komen tot uiting in elk kledingstuk dat we produceren. De overdracht van vader op zoon markeerde een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. De zoon, doordrenkt van de passie voor sport en textiel, heeft onze focus verder verfijnd naar maatwerk sportkleding, waarbij we innovatie en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen.

Bij Kipeo geloven we in het verbinden van prestaties met comfort, stijl en identiteit. We zijn er trots op dat we jouw team kunnen ondersteunen en je kunnen voorzien van kleding die niet alleen prestaties verbetert, maar ook jouw unieke verhaal vertelt.

Ontdek onze collectie en ervaar de toewijding, vakmanschap en ervaring die we in elk stiksel stoppen, met als doel jouw team te laten schitteren op en naast het speelveld.

Over Kipeo