Productpersonalisatie op onderstaande niveaus

  1. Model
  2. Kleuren
  3. Bedrukking
  4. Borduren
  5. Stiksels
  6. Neklabels
  7. Decoratie labels
  8. Hang tag
  9. Verpakking op maat

Model

Model en stofkeuze worden samen bepaald.  Ga je voor een licht zomers T-shirt met open hals in fijne ademende katoen of kies je eerder voor een stevig model dat eerder in het najaar gedragen wordt? Ook de snit wordt bepaald.  Indien je met meerdere kleurblokken werkt, wordt dit tevens in model vastgelegd.

Kleuren

Er is een ruim kleurenpallet beschikbaar per type van doek.  Stoffen kunnen ook ingeverfd worden op basis van je pantone.  Voor T-shirts kan dit al vanaf 600 stuks, voor hoodies vanaf 400 stuks.

Bedrukking

Er is een ruime waaier van mogelijkheden als het over bedrukking gaat.  Het gaat van een watergebaseerde transfer tot een bedrukking met strass steentjes.

Bij custom made T-shirts heb je tevens de mogelijkheid om tegen naden of rondom de mouw te bedrukken aangeizen de confectie van het T-shirt achteraf gebeurt.  Dit is een belangrijk verschil met standaard bedrukte T-shirts.

Borduren

Een borduursel geeft je T-shirt of hoodie méér uitstraling. De kwaliteit van je logo wordt bepaald door het aantal steken per cm2.

Geborduurde badges kunnen ook als decoratie opgestikt worden.

Stiksels

Met stiksels kan je een extra accent geven aan je T-shirt. Meestal wordt er gewerkt met overlock, zoom en éénnaalds stiksels.  Je kan door gebruik van contrast mooie effecten bekomen.

Daarnaast kunnen sierstiksels gebruikt worden om een bijkomend accent te geven.

Neklabels

Wil je graag je eigen label in de markt zetten? Wil je je brand extra benadrukken?  Bij Kipeo hebben we de jarenlange ervaring met private labelling

Decoratie Labels

Ontdek onze veelzijdige selectie decoratielabels. Of je nu op zoek bent naar echt of imitatieleder, merk innaai labels, of geweven patches, wij bieden een breed assortiment om aan al jouw behoeften te voldoen. Laat je creativiteit de vrije loop en geef jouw producten een unieke uitstraling met onze hoogwaardige decoratielabels.

Hang Tags

 

Kan gebruikt worden als merklabel, prijslabel of als versiering.

Papiersoorten zijn bristol of kartonachtige in diverse grammages.
Wordt bedrukt met zeefdruk of via offset.

verpakking op maat

Verpakking op maat

Wil je naast een private label ook nog unieke verpakkingen of heb je een webshop waarbij je producten op een originele manier wilt verzenden? Kipeo ontwerpt en vervaardigt gepersonaliseerde verpakkingen op maat van je product.