Sublimatie

Om prints op stof te drukken, maken we bij Kipeo gebruik van sublimatie. Dit is een vergassingsproces waarbij een kalanderpers de overdracht van de print op de stof verzorgt. De transfer wordt onder hoge druk en bij een temperatuur van 210° Celcius uitgevoerd.

Doordat de verflaag via sublimatie op de kledij aangebracht wordt, gaat die een verbinding aan de stof waarop het gedrukt wordt. Dankzij sublimatie zijn jouw kleren en prints was- en krasbestendig, aangezien de verf niet op het oppervlak zit, maar er wel in geïntegreerd is.

Printtechnieken

Er zijn verschillende manieren om een ontwerp op kledij aan te brengen. Wij begeleiden je graag bij de juiste keuze voor jouw kleding.

Print

Er zijn diverse printtechnieken mogelijk om je T-shirt, polo, sweater… te voorzien van jouw club- of bedrijfslogo. Elke techniek heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Borduren

Borduren is een exclusieve manier om je product meer cachet te geven. Het geeft een unieke 3D-look-and-feel waarmee jij je onderscheidt van de rest.

Private labeling

Wil je graag je eigen kledij op de markt brengen? Met een private label toon je aan dat je over een uniek kledinglabel beschikt. Bij Kipeo hebben we jarenlange ervaring om een eigen kledinglabel te ontwerpen. Wij helpen je graag verder met alle facetten van private labeling.

Verpakking op maat

Wil je naast een private label ook nog unieke verpakkingen of heb je een webshop waarbij je producten op een originele manier wilt verzenden? Kipeo ontwerpt en vervaardigt gepersonaliseerde verpakkingen op maat van je product.